KONYASPOR’da yeni sezon kadrosunda düşünülen isimler sözleşmeyi imzalıyorlar. Yeşil-beyazlılarda iç transferde sözleşme uzatılacak iki futbolcu Alper Uludağ ile kaleci Eray Birniçan ve 1922 Konyaspor ile sözleşmesi sona eren Ekrem Kayılıbal’a bugün imza töreni düzenlenmesi bekleniyor. İlhan Palut’un yeni sezonda kadroda görmek istediği Alper ve Eray ile geçtiğimiz hafta yapılan görüşmelerde anlaşmaya varılmıştı. Bu iki oyuncuyla birlikte Konyaspor altyapısından yetişen Ekrem Kayılıbal’da Konyaspor’a imza atacak. Geride kalan sezonda 1922 Konyaspor ile başarılı bir sezon geçiren 21 yaşındaki oyuncu, düzenlenecek törenle 3 yıllık sözleşmeye imza atacak.
GERİDE kalan sezonda 1922 Konyaspor ile başarılı bir sezon geçiren 21 yaşındaki Ekrem Kayılıbal, hayaline kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor. 1922 Konyaspor ile sözleşmesi biten ve boşa çıkan Ekrem Kayılıbal’a Süper Lig ve TFF 1. Lig’den bazı takımlar transfer teklifinde bulunmuş, ancak genç oyuncu Konyaspor’da forma giymek adına bu teklifleri geri çevirmişti. Dış transferde ise kadroya dahil edilmesi için çalışılan ancak yüksek bonservis bedeli nedeniyle beklemeye alınan Alper Potuk transferinde Ankaragücü Kulübü’nün indirime gitmesi bekleniyor.
YİNE yüksek maliyeti nedeniyle Emrah Başsan transferi de önceliğini kaybetmiş durumda. Bu oyuncu transfer listenin alt sıralarına gerilerken, bu oyuncunun yerine listedeki diğer isimlerle temaslar devam ediyor. Bu doğrultuda Antalyaspor’dan Serdar Gürler’i gündeme alan Konyaspor transfer komitesi hem oyuncuyla, hem de kulübüyle görüşmelerine devam ediyor. Bu futbolcunun bonservis sorununun çözülmesi için gayret gösterilirken, diğer mevkilere yapılacak takviyeler için de girişimler hızlandırıldı. Anadolu Kartalı dış transferde bu hafta birkaç futbolcuyla imza aşamasına gelmeyi hedefliyor. *HÜSEYİN TURGUT
Balkan Şampiyonası başlıyor
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.