TÜMOSAN Konyaspor’da gelirleri artırmak adına ‘CIP’ Loca uygulaması başlatıldı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Vekili Yunus Derebağ, VIP salonundaki bin 453 kişilik koltukların CIP standartlarında localara dönüştürüldüğünü belirterek, “Localarımız önceki yıllarda yetersiz kalıyordu. Bu sezon farkındalık oluşturmak adına VIP bölümümüzü loca haline getirdik. Böylece hem loca sayımızı artırdık hem de kulübümüze sürekli gelir kazandıracak bir adım atmış olduk” dedi.

Yeni localara ilginin yüksek olduğunu ifade eden Derebağ, “Toplam 62 yeni loca yaptık. Bunların ikisini futbolcu delegasyonları ve ailelerine ayırdık. Satışa sunduğumuz locaların ise yüzde 85’i şimdiden dolmuş durumda. Geçtiğimiz yıl bu bölümlerden 9-11 milyon lira civarında gelir elde ediyorduk. Bu sezon localardan 40 milyon liranın üzerinde gelir sağlamış olduk. Bu, Başkanımız Sayın Ömer Atiker’in planlamasıyla hayata geçirilen çok isabetli bir çalışma oldu” diye konuştu.

Localarda sunulan ayrıcalıklara da değinen Yunus Derebağ, “8, 10, 12, 16 ve 20 kişilik seçeneklerimiz var. Misafirlerimiz ücretsiz otopark hizmetinden faydalanıyor, yemek-içme, çay-kahve ikramı alıyor ve hem içeriden hem dışarıdan maç izleyebiliyorlar. Çok keyifli bir maç ortamı oluşturduk.” diye konuştu. Öte yandan Derebağ, stadyumu sadece maç günlerinde değil, her zaman yaşayan bir merkez haline getirmek için çalıştıklarını da sözlerine ekledi.

Kaynak: Hüseyin TURGUT
‘Konya Pilavı’ kültürü stadyuma geliyor
1
TFF, kupa finalinin yerinin yeniden değerlendirileceğini açıkladı
115727 kez okundu
2
Trabzonspor, teknik direktör Fatih Tekke ile çıkışa geçti
58568 kez okundu
3
TFF, kırmızı kart cezasında değişik yaptı
50957 kez okundu
4
Milli sporcu Derin Toparlak, Paletli Yüzme Avrupa Şampiyonası’nda üçüncü oldu
48353 kez okundu
5
Serbest dalışta dünya ikincisi Ediz Duman’ın hedefi şampiyonluk
40969 kez okundu
6
Korkmaz: Hakkınızı helal edin
36192 kez okundu