TRENDYOL Süper Lig ekiplerinden Gençlerbirliği, iç sahada alınan Konyaspor yenilgisinin ardından teknik direktör Hüseyin Eroğlu ile yolların ayırdığını duyurdu. Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı, “Geçtiğimiz sezon Süper Lig hasretimize son veren, şampiyonluğumuzun paydaşlarından Teknik Direktörümüz Hüseyin Eroğlu ile yapılan görüşmeler neticesinde karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Teknik Direktörümüz Hüseyin Eroğlu ve ekibine, kulübümüze yaptıkları katkı ve yaşattıkları mutluluklar için teşekkür ediyor, bundan sonraki kariyerlerinde başarılar diliyoruz.
Gençlerbirliği Spor Kulübü”. Gençlerbirliği, Süper Lig’de bu sezon Hüseyin Eroğlu yönetiminde Süper Lig’de çıktığı 10 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 6 mağlubiyet yaşadı. Başkent ekibi, geçen sezon Eroğlu idaresinde Trendyol 1. Lig’i 68 puanla 2. sırada tamamlayarak Süper Lig’e çıkarmıştı. Ayrıca Gençlerbirliği’nin yeni teknik direktör için Volkan Demirel ile görüştüğü ifade edildi.
Kaynak: HABER MERKEZİ
Selçuklu Belediyespor, Antalya deplasmanında
1
TFF, kupa finalinin yerinin yeniden değerlendirileceğini açıkladı
115609 kez okundu
2
Trabzonspor, teknik direktör Fatih Tekke ile çıkışa geçti
58548 kez okundu
3
TFF, kırmızı kart cezasında değişik yaptı
50933 kez okundu
4
Milli sporcu Derin Toparlak, Paletli Yüzme Avrupa Şampiyonası’nda üçüncü oldu
48334 kez okundu
5
Serbest dalışta dünya ikincisi Ediz Duman’ın hedefi şampiyonluk
40945 kez okundu
6
Korkmaz: Hakkınızı helal edin
36184 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.