
Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır’ı ziyaret eden Hüyük Belediye Başkanı Sadık Sefer’in, Başkan Bayındır’a imzalı forma etmesi ve o anların belediyenin sosyal medya hesabından paylaşılması, Konyaspor taraftarını kızdırdı.
Taraftardan yorum gecikmedi
Sosyal medya platformunda paylaşımın yapılmasının ardından Konyaspor sevdalıları yorumlarını yaparken Konyaspor’un gerek Konya gerekse ilçelere olan ekonomik , kültürel ve sosyal katkısı yorumlara “İlçelerimiz Fenerbahçe ile mi gelişecek? Şehrin takımı dururken bu formanın hediye edilmesi, sosyal medyada paylaşılması şehre ve taraftara büyük saygısızlık!” olarak yansıdı.

Kaynak: Şerife KAYA

Saman balyası aktarırken düşerek yaralandı
1
Avrupa’nın en gelişmiş savaş uçağı Konya’ya iniş yaptı
141570 kez okundu
2
Konya’daki o markaya ait peyniri yemeyin! İfşa oldu
138520 kez okundu
3
Konya’da metrelerce kuyruk oluştu
121629 kez okundu
4
Meram Belediyesi’nden Dünya Günü’nde doğaya çifte dokunuş
119899 kez okundu
5
Bakanlık duyurdu! Konya’daki o markalar tağşiş ürün satıyormuş
117315 kez okundu
6
Necmettin Erbakan Üniversitesi’nde Hemşirelik Haftasında çifte bayram
69434 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.