Teknik Direktör Ali Çamdalı karşılaşmaya; Yavuz, Niko, Metehan, Damjanović, Yasir, Boateng, Adem Eren, Oğulcan, Melih, Yusuf ve Emrehan ilk 11’i ile başladı.
Karşılıklı ataklar ile geçen maçın ilk yarısında gol sesi çıkmadı.
Tunahan, Sambou, Sokol’un yanı sıra genç futbolcularımızdan Efe Seçil ve Semih Kocatürk de ikinci 45 dakikada görev aldı.
Maçın ikinci yarısında rakip takım, 69’uncu dakikada attığı gol ile 1-0 öne geçti. Konyaspor’umuz 90’ıncı dakikada Tunahan Taşçı’nın asisti, Junior Sambou’nun kafa golüyle maçı 1-1 yaptı ve müsabaka bu skorla sona erdi.
31 Temmuz Çarşamba günü yapacağı antrenman ile yeni sezon hazırlıklarına devam edecek Konyaspor, Slovenya’daki son hazırlık maçını ise 2 Ağustos Cuma günü saat 17.00’de Suudi Arabistan ekibi El-Fayha ile oynayacak.
Milli boksör Kaan Aykutsun Paris 2024’e veda etti
1
TFF, kupa finalinin yerinin yeniden değerlendirileceğini açıkladı
115519 kez okundu
2
Trabzonspor, teknik direktör Fatih Tekke ile çıkışa geçti
58533 kez okundu
3
TFF, kırmızı kart cezasında değişik yaptı
50916 kez okundu
4
Milli sporcu Derin Toparlak, Paletli Yüzme Avrupa Şampiyonası’nda üçüncü oldu
48322 kez okundu
5
Serbest dalışta dünya ikincisi Ediz Duman’ın hedefi şampiyonluk
40929 kez okundu
6
Korkmaz: Hakkınızı helal edin
36179 kez okundu