Atiker Konyaspor, Yeni Malatyaspor yenilgisinin ardından Teknik Direktör Mehmet Özdilek’le yolları ayırdı. Kulüp, yaşanan ayrılığı resmi internet sitesinden duyurdu.
Atiker Konyaspor’da üst üste alınan kötü sonuçların ardından Teknik Direktör Mehmet Özdilek’le yolar ayrıldı. Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklama şu şekilde:
“Yönetim Kurulumuz E.Y. Malatyaspor maçının ardından olağanüstü toplanmış, teknik direktörümüz Mehmet Özdilek ile karşılıklı anlaşarak yolları ayırma kararı almıştır.
Bu kararın ardından Atiker Konyaspor’umuz için en uygun ismi takımımızın başına getirmek için girişimlerimiz başlamış bulunmaktadır. En kısa sürede kararımızı verip hafta sonunda oynanacak olan Galatasaray maçına yeni teknik direktörümüzle çıkmayı hedefliyoruz.
Bugüne kadar Atiker Konyaspor’umuza hizmetleri için Mehmet Özdilek ve ekibine teşekkür ediyor, bundan sonraki kariyerlerinde başarılar diliyoruz.”
Galibiyete hasretiz
1
TFF, kupa finalinin yerinin yeniden değerlendirileceğini açıkladı
116455 kez okundu
2
Trabzonspor, teknik direktör Fatih Tekke ile çıkışa geçti
58729 kez okundu
3
TFF, kırmızı kart cezasında değişik yaptı
51127 kez okundu
4
Milli sporcu Derin Toparlak, Paletli Yüzme Avrupa Şampiyonası’nda üçüncü oldu
48509 kez okundu
5
Serbest dalışta dünya ikincisi Ediz Duman’ın hedefi şampiyonluk
41163 kez okundu
6
Korkmaz: Hakkınızı helal edin
36242 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.