TÜMOSAN Konyaspor Türkiye Kupası 4. tur eleme maçında deplasmanda TFF 2. Lig ekibi Muşspor’u 4-1 yenerek uzun bir aradan sonra resmi maçta galibiyet sevinci yaşadı ve morallendi. Yeşil-beyazlılar, Süper Lig’de de iç saha oynayacağı Rizespor maçını kazanarak 4 maçlık kazanamama serisine son vermek ve nefeslenmek istiyor. Anadolu Kartalı’nda kasım ayı başında göreve başlayan Teknik Direktör Çağdaş Atan da yeşil-beyazlı ekiple ilk galibiyetine imza attı. Recep Uçar’la yollar ayrıldıktan sonra takımın başına geçen Çağdaş Atan, Konyaspor ile ligde çıktığı 3 lig maçında 2 yenilgi ve 1 de beraberlik elde etti. 45 yaşındaki genç teknik adam, Muşspor galibiyetiyle, yeşil-beyazlı takımla resmi maçta ilk galibiyetini almış oldu.
KONYASPOR, Süper Lig’de 4 haftadır kazanamıyor. Yeşil-beyazlı ekip son galibiyetini sezonun 10. haftasında deplasmanda Gençlerbirliği deplasmanında almıştı. Konyaspor bu maçın ardından oynadığı 4 müsabakada 3 yenilgi ve 1 beraberlik aldı. Anadolu Kartalı, bu sezon iç sahada da kötü bir performans ortaya koyuyor. Yeşil-beyazlı ekibimiz, taraftarı önünde çıktığı 7 maçta; 2 galibiyet, 4 mağlubiyet ve 1 beraberlik aldı. Konyaspor bu maçlarda 7 puan topladı Dış sahada 7 maça çıkan Konyaspor bu maçlarda ise 2 galibiyet, 3 yenilgi ve 2 beraberlik alarak 8 puan topladı. Konyaspor taraftarı önünde oynadığı son 4 maçını da kazanamadı. Yeşil-beyazlı takım sezonun 6. haftasında iç sahada oynadığı ve 2-1 kazandığı Başakşehir maçının ardından galip gelmeyi başaramadı. Konyaspor, Rizespor engelini geçerek hem ligdeki, hem de sahasındaki kazanamama serisine son vererek alt sıralardan uzaklaşmak istiyor.
Kaynak: Hüseyin TURGUT
Selçuklulu Çetin Karapınar, Konya’ya büyük gurur yaşattı
1
TFF, kupa finalinin yerinin yeniden değerlendirileceğini açıkladı
117465 kez okundu
2
Trabzonspor, teknik direktör Fatih Tekke ile çıkışa geçti
58998 kez okundu
3
TFF, kırmızı kart cezasında değişik yaptı
51470 kez okundu
4
Milli sporcu Derin Toparlak, Paletli Yüzme Avrupa Şampiyonası’nda üçüncü oldu
48790 kez okundu
5
Serbest dalışta dünya ikincisi Ediz Duman’ın hedefi şampiyonluk
41501 kez okundu
6
Korkmaz: Hakkınızı helal edin
36347 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.