Konya AÇIK 33°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a
TORKU BİSKÜVİ

Konyaspor’dan mağlubiyet yorumu: Çok basit bir gol yedik

Konyaspor'da yardımcı antrenör Osman Demir maç sonunda konuştu

Trabzonspor’un 2-1 yendiği Konyaspor’da maç sonunda kırmızı kart gören teknik direktör İlhan Palut yerine yardımcı antrenör Osman Demir açıklamalarda bulundu.

Demir şöyle konuştu:

“İki takım için de önemli bir maçtı. İyi de futbol oldu. Böyle bir ambiyans ile karşılaşacağımızı biliyorduk. İlk yarı taraftar etkisiyle de Trabzonspor iyi oynadı. Çok basit bir gol yedik. Rahmanovic ile kazandığımız bir pozisyon vardı onun dışında etkili değildik. İkinci yarı daha etkiliydik. 1-0’ken beraberliği yakalamayı çok isterken 2. golü yedik. Çok güzel bir dakikada golü yakaladık. Ama olmadı Trabzonspor’u tebrik ediyoruz. Yolumuza devam ediyoruz, sadece 3 puan kaybettik. Seyir zevki güzel maç oldu.

Yukarıyı bırakmayacağız olduğumuz yeri korumaya çalışacağız. Zor bir maçtı çok çalıştık ama olmadı. Mücadeleye devam edeceğiz.”

Konyaspor yardımcı antrenörü Osman Demir maç sonunda teknik direktör Palut’un gördüğü kırımızı kartı da değerlendirdi. Demir,  “İlhan Palut’un, hakeme herhangi bir hakareti yok. Sadece son pozisyondan dolayı hakeme, ‘Aslında faul yoktu, neden faul verdin hocam?’ dedi ama  kurala göre, hakemin yanına gittiğiniz zaman kırmızı kart oluyor.” dedi.

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Trabzonspor – Konyaspor maçında kalp krizi geçiren taraftar yaşamını yitirdi

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.