Konya
°C
Yeni Meram
22.06.2022 18:29

KONYASPOR'DA STOPER ARAYIŞLARI

Konyaspor’da, Abdülkerim’in ayrılmasının ardından gözler, stoper transferine çevrildi. Yeşil-beyazlılar bu bölgede oluşan boşluğu doldurmak adına listede yer alan isimlerle temaslarını sıklaştırdı. Temsilcimiz ayrıca yerli bir kaleciyle de anlaşmak üzere

A+
A-
22.06.2022 18:29
22.06.2022 15:31
1
372
ABONE OL


KONYASPOR’da, Abdülkerim Bardakcı’nın ayrılmasının ardından gözler bu oyuncunun yerine yapılacak stoper transferine çevrildi. Tüm spor kamuoyunun merakla beklediği Abdülkerim Bardakcı transferinde Fenerbahçe ile anlaşan yeşil-beyazlı yönetim, bu oyuncunun boşluğunu doldurmak adına düğmeye bastı. Alınan bilgiye göre Abdülkerim’in ayrılma ihtimalini göz önünde bulundurarak önceden bir hazırlık yapan Konyaspor transfer komitesinin, listede yer alan stoper futbolcularla temaslarını hızlandırdığı öğrenilirken, listede hem yerli, hem de yabancı isimlerin bulunduğu ifade edildi. Bu sezon Süper Lig ile birlikte Konferans Ligi ve Türkiye Kupası’nda boy gösterecek olan Anadolu Kartalı, bu üç kulvarda oynanacak maçlarda kadrosal anlamda sıkıntı yaşamak adına stopere 2 takviye yapmayı hedefliyor.

ALINACAK stoper oyunculardan birisinin yabancı bir futbolcu olacağı öğrenilirken, bu konuyla ilgili ABD'de San Jose Earthquakes takımında forma giyen Francisco Calvo'nun gündeme geldiği iddia edildi. Konyaspor kurmaylarının oyuncu ile görüşmelerini sürdürdüğü ve anlaşma sağlanması halinde futbolcunun Konyaspor'a imza atabileceği iddia edildi. Amerika'da bu sezon 13 maçta forma giyen 29 yaşındaki tecrübeli oyuncu, 2 gol ve 1 asistlik performans sergiledi. Ancak bu isim henüz yeşil-beyazlı yönetim tarafından doğrulanmazken, listede birçok alternatifli stoper isimlerin bulunduğu ve bunların arasından biriyle sözleşme imzalanacağı bildirildi. Konyaspor yönetimi, stopere iyi bir yabancı ismi alması durumunda, geniş kadroya ise yerli bir stoper kazandırmayı hedefliyor.

ÖTE yandan Konyaspor’da, kaleci transferi de tamamlanmak üzere. Önümüzdeki sezon İbrahim Sehic’i zorlayacak ve rekabete girebilecek bir yerli kaleciyi kadrosuna katmak isteyen yeşil-beyazlılar, bir isimle anlaşmak üzere. 27 yaşında olduğu belirtilen ve ismi açıklanmayan kaleciyle görüşmelerde sona gelindiği ve aksilik olmaması halinde bugün sözleşme imzalanabileceği öğrenildi. Ayrıca Anadolu Kartalı’nda, forvet konusunda da görüşmeler sürüyor. Yerli ve yabancı isimlerle masaya oturan yeşil-beyazlılar, henüz forvet konusunda imza aşamasına gelemezken, kısa sürede bu transferin de sonlandırılması için temasların yoğunlaştığı ifade edildi. *HÜSEYİN TURGUT

HABER YORUMLARI
  1. Mehmet Seyhan
    2022-06-23 01:19:43
    Musa ve A. Kerimi arayacağız. A. Kerim 2 yılda kendini geliştirerek neler yapabileceğini gösterdi. Ve dahasıda gelecekti. Ucuzada gitti. Musa bir türlü gerçek yeri olan ön stoperde oynatılıp şanslar verilmedi. Karagümrük maçında kadroya bile girmemesi gereken M. Pouku oyuna giriyor ve kaybediyoruz, musa dururken.