Konya AÇIK 26°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a
TORKU BİSKÜVİ

Konyaspor’da Sehic’in yerine Fransız Bernardoni

 Ibrahim Sehic'in Suudi Arabistan ekibi Al Khaleej ile anlaşması sonrası Konyaspor'un Fransız kaleci Paul Bernardoni transferini tamamlamaya yakın olduğu öğrenildi.

Yönetim Fransız kaleciyi renklerine katmak için Angers’e ilk teklifini sundu. Kulübü ile bir yıl daha mukavelesi bulunan Bernardoni, bonservisi ile transfer edilmeye çalışılacağı gelen haberler arasında yer aldı.

Tecrübeli file bekçisine 2 yıllık mukavele önermeye hazırlanan yeşil- beyazlılar, Fransız ekibine de belli bir miktarda bonservis bedeli ödemeyi planlıyor. Angers’in teklifi kabul etmesi durumunda Paul Bernardoni ile masaya oturacak olan yönetim, transferi kısa süre içinde bitirmenin hesaplarını yapıyor. Konyaspor cephesinde Fransız kaleci ile ilgili bilgiler böyle yer alırken Fransız spor basını “lequipe” haberine göre Fransız file bekçisinin Konyaspor’la Haziran 2025’e kadar iki yıllık bir sözleşme imzalayacağını duyurdu. Lequipe haberinde “Angers’ın Fransız kalecisi Paul Bernardoni, iki yıllık sözleşmenin konuşulduğu Türk kulübü Konyaspor ile önümüzdeki günlerde sözleşme imzalayacak. Angers ve Türk kulübü Konyaspor, bonservisi olan kaleci transferi konusunda anlaşmaya yakın. Sağlık kontrolünden geçtikten sonra, France Espoirs ve Olimpiyat takımının eski kalecisi, önümüzdeki günlerde Haziran 2025’e kadar iki yıllık bir sözleşme imzalayacak” denildi. Kariyerinde 6 farklı takımda forma giyen 1.90 boyundaki eldiven, 274 maçta forma giydi.
MUHAMMET GÜMÜŞ

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Sehic, Al Khaalej’e gidiyor

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0