KONYASPOR’da forvet transferini bitirmek için görüşmeler tüm hızıyla sürüyor. Senegalli Moussa Konete ve Nijeryalı Stephen Odey transferinin olumsuz sonuçlanması nedeniyle rotayı listedeki diğer aday golcülere çeviren yeşil-beyazlı transfer komitesi, gündemine Fransa 2. Ligi’nde top koşturan iki ismi aldı. Alınan bilgiye göre oyuncularla ve kulüpleriyle yazışmaların devam ettiği, imza konusunda önemli bir mesafe kat edildiği ifade edildi. Konyaspor yönetimi bu iki oyuncuyu en geç önümüzdeki çarşamba gününe kadar Konya’ya getirterek, imzaları attırmayı hedefliyor. Edinilen bilgiye göre görüşülen forvetlerden birisinin, Türkiye’de ses getirecek bir oyuncu olduğu belirtildi.
KONYASPOR yönetimi forvet transferlerini bir an önce bitirme adına yoğun mesai harcarken, pazartesi günü akşam ise yönetim kurulu bir toplantı gerçekleştirerek, durum değerlendirmesi yapacak. Alınan bilgiye göre bu toplantıda şu ana kadar yapılan transferler, forvete alınacak oyuncuların durumuyla ilgili son gelişmeler ve golcü transferleri sonrasında diğer mevkiler için oyuncu alınıp veya alınmayacağı konuları masaya yatırılacak. Bugüne kadar kaleye İbrahim Sehic, orta sahaya Musa Çağıran ve sol kanada da Samuel Eduok’u kazandırarak kadroyu güçlendiren Konyaspor yönetimi, alınacak iki golcü oyuncunun ardından transferde beklemeye geçecek.
FORVETTEKİ eksikliğin giderilmesiyle birlikte Konyaspor yönetimi ve Teknik Direktör Bülent Korkmaz bir araya gelerek, diğer mevkilere yapılması düşünülen transferleri masaya yatıracak. Alınan bilgiye göre sağ bek transferinin şu an gündemde olmadığı, Skubic’e alternatif olarak pilot takımdan bir oyuncunun kadroya dahil edilebileceği ifade edildi. Yine merkez orta sahayı Musa Çağıran ile güçlendiren yeşil-beyazlılarda, ofansif bir orta saha futbolcusunun kadroya kazandırılabileceği, ancak bu konunun teknik patron Bülent Korkmaz ile yapılacak görüşmeden sonra netleşeceği öğrenildi. Öte yandan kadrodaki alternatifi artırmak ve geleceğe yönelik düşünülen, Türkiye liginde forma giyen 3 genç yerli futbolcuyla da görüşmeler sürüyor. *HÜSEYİN TURGUT
Milliler İspanya’da yarışacak