KONYASPOR’da, yeni sezon kadrosunu güçlendirme adına transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Yeşil-beyazlılarda iç ve dış transferde hareketli günler yaşanırken, yönetim iki kulvarda da oyuncularla masaya oturmaya başladı. Teknik Direktör İlhan Palut’un raporu doğrultusunda oluşturulan dış transfer listesinde yer alan futbolculara ilk teklifler yapılırken, yeşil-beyazlı yönetim bu oyunculardan gelecek cevapları bekliyor. Transferde hata yapmak istemeyen Konyaspor yönetimi, yaz transfer döneminin uzun sürecek olması nedeniyle aceleci davranmayacak. Kulübün mali yapısını da düşünen Konyaspor yönetimi, dış transferde yüksek rakamlar ödememek adına transferde ince eleyip, sık dokuyacak.
SAVUNMA bölgesinde büyük sorunu olmayan Konyaspor’da yapılacak takviyeler hücum ağırlıklı olacak. 6 ve 8 numara, sağ ve sol kanat ile forvet transferi yapmak isteyen Konyaspor’un transfer listesinin yabancı oyuncu kuralı değişmesi nedeniyle yerli isim ağırlıklı oluşuyor. Ayrıca Anadolu Kartalı’nda iç transferdeki bir numaralı gündem ise Marko Jevtovic. 2018-2019 sezonu başında Partizan Kulübü’nden transfer edilen Marko Jevtovic’in takımda kalıp kalmayacağı belirsizliğini koruyor. 3 yıl formasını giydiği Konyaspor’da 82 resmi maçta forma giyen ve bu maçlarda 9 gollük katkı sağlayan Sırp orta saha oyuncusunun Konyaspor ile olan sözleşmesi Mayıs ayında sona ermişti.
ÖN libero mevkisinde başarıyla oynayan Jevtovic’e yurt dışı ve yurt içinden tekliler geldiği öğrenildi. Takım içindeki dengeleri bozmak istemeyen Konyaspor’un başarılı futbolcu için yıllık 600 bin euroluk bir teklif sunduğu bilgisi gelirken, bu rakamın biraz daha artırıldığı ve cevap beklendiği ifade edildi. Sırp futbolcuya yurt dışından bir kulübün 1 milyon 200 bin euro, Türkiye’den bir kulübün ise 800 bin euro teklifte bulunduğu iddia edildi. Yurt dışından yapılan teklifin Arap kulübünden olduğu ve Jevtovic’in bu kulübe gitmeye çok sıcak bakmadığı belirtilirken, Konyaspor ile yakın zamanda masaya oturması beklenen Sırp oyuncunun son kararını önümüzdeki günlerde vereceği öğrenildi. *HÜSEYİN TURGUT
Süper Lig’den 4 takım düşecek
1
TFF, kupa finalinin yerinin yeniden değerlendirileceğini açıkladı
117988 kez okundu
2
Trabzonspor, teknik direktör Fatih Tekke ile çıkışa geçti
59279 kez okundu
3
TFF, kırmızı kart cezasında değişik yaptı
51822 kez okundu
4
Milli sporcu Derin Toparlak, Paletli Yüzme Avrupa Şampiyonası’nda üçüncü oldu
49056 kez okundu
5
Serbest dalışta dünya ikincisi Ediz Duman’ın hedefi şampiyonluk
41851 kez okundu
6
Korkmaz: Hakkınızı helal edin
36467 kez okundu