
Çıldır Yatılı Bölge Okulu Öğretmelerinden Gamze Akdenizin girişimleri ile organize edilip hazırlanan program Yatılı Bölge Okulu pansiyonundan icra edildi.
Progarama İlçe Kaymakamı Barış Aytürk, İlçe Milli Eğitim Müdürümü Gürbüz Yıldız, İlçe Müftümü Metin Aksoy, AK Parti İl Genel Encümeni Ahmet Rıfat Vural, AK Parti İlçe Başkanı Kürşat Gündoğdu katıldı. Programda çocukların sunmuş olduğu gösteriler, yemek ikramı ve fener alayı ile son buldu.
İlçe Kaymakamı Barış Aytürk, Konya’nın geleneğini hediyeleriyle çocuklara ulaştırarak yüzlerini güldüren Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı’ya ve Kültür İşleri Müdürü Raşit Öztürkmen’e ve kendi memleketini ve çocukluk hatıralarını öğrencileriyle paylaşarak bu anlamlı etkinliğe öncülük eden öğretmen R. Gamze Akdeniz’e, emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür etti.
Kaynak: İHA

Konya’da “Okuyan Nesiller Projesi” okullarda hayat buluyor
1
Avrupa’nın en gelişmiş savaş uçağı Konya’ya iniş yaptı
142258 kez okundu
2
Konya’daki o markaya ait peyniri yemeyin! İfşa oldu
139213 kez okundu
3
Konya’da metrelerce kuyruk oluştu
122333 kez okundu
4
Meram Belediyesi’nden Dünya Günü’nde doğaya çifte dokunuş
120557 kez okundu
5
Bakanlık duyurdu! Konya’daki o markalar tağşiş ürün satıyormuş
117904 kez okundu
6
Necmettin Erbakan Üniversitesi’nde Hemşirelik Haftasında çifte bayram
69467 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.