Halil İbrahim Sayar, Parsana Camii’nde öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Musalla Mezarlığı’ndaki aile kabristanına defnedildi.
Merhum Halil İbrahim Sayar’ın cenaze törenine Konya Valisi İbrahim Akın, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, AK Parti Konya Milletvekilleri Mustafa Hakan Özer ve Mehmet Baykan, Konya Sanayi Odası Başkanı Mustafa Büyükeğen, Konya Ticaret Borsası Başkanı Hüseyin Çevik, siyasi parti temsilcileri, akademisyenler ile Sayar’ın ailesi ve çok sayıda seveni katıldı.
Yeni Meram Gazetesi olarak merhum Sayar’a yüce Allah’tan rahmet; yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.
Kaynak: HABER MERKEZİ
Minik Utku’nun Konya’dan Ankara’ya uzanan yaşam mücadelesi
1
Avrupa’nın en gelişmiş savaş uçağı Konya’ya iniş yaptı
139872 kez okundu
2
Konya’daki o markaya ait peyniri yemeyin! İfşa oldu
136796 kez okundu
3
Konya’da metrelerce kuyruk oluştu
119934 kez okundu
4
Meram Belediyesi’nden Dünya Günü’nde doğaya çifte dokunuş
118228 kez okundu
5
Bakanlık duyurdu! Konya’daki o markalar tağşiş ürün satıyormuş
115793 kez okundu
6
Necmettin Erbakan Üniversitesi’nde Hemşirelik Haftasında çifte bayram
69361 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.