Başkan Bayındır, kişisel gelir vergisi alanında şehrin adını zirveye taşıyan hayırsever iş insanı Ali Akkanat’ı tebrik ederek, “Geçmişte de ifade ettiğim gibi; Beyşehir’de istihdam alanında önderlik eden, kardeşim, ağabeyimiz dediğim Ali Akkanat, dünyanın birçok yerinde kurduğu sistemlerle büyüyen dev bir markaya dönüşmüş durumda. Onun şehrimize açtığı aydınlık yolda Ali Akkanat’ı güneş gibi görüyorum” ifadelerini kullandı.
Üretim istihdam ekonomi ile genç girişimcilere ortak oluyor
Bayındır, ayrıca kurumlar vergisi alanında Konya genelinde 69. sırada yer alarak Beyşehir’i başarıyla temsil eden TOKAREV Savunma Sanayi’ni ve değerli iş insanları Süleyman Alaboğa ile Faruk Tutal’ı da kutladı. Başkan, “Üretim, istihdam ve ekonomik kalkınma yönünde ortaya koydukları vizyon ve gayret, genç girişimcilere örnek olan çalışmaları, ilçemiz adına büyük bir gurur kaynağıdır” dedi.
Tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum
Kurumlar vergisi sıralamasında ilk 100 içerisinde yer almasına rağmen isimlerinin açıklanmasını istemeyen firmaları da tebrik eden Bayındır, ilçenin ekonomik gelişimine katkılarından dolayı teşekkürlerini iletti. Başkan Bayındır, sözlerini, “Beyşehir’in adını her alanda yücelten tüm girişimcilerimizi tebrik ediyor, başarılarının artarak devam etmesini diliyorum” şeklinde noktaladı.
Kaynak: Ümmügülsüm DÜNDAR
Pekyatırmacı: “Eğitim ve spora her zaman en büyük önemi verdik”
1
Avrupa’nın en gelişmiş savaş uçağı Konya’ya iniş yaptı
131237 kez okundu
2
Konya’daki o markaya ait peyniri yemeyin! İfşa oldu
126015 kez okundu
3
Konya’da metrelerce kuyruk oluştu
111471 kez okundu
4
Meram Belediyesi’nden Dünya Günü’nde doğaya çifte dokunuş
110091 kez okundu
5
Bakanlık duyurdu! Konya’daki o markalar tağşiş ürün satıyormuş
106587 kez okundu
6
Necmettin Erbakan Üniversitesi’nde Hemşirelik Haftasında çifte bayram
68841 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.