Beyşehir’de doğa tutkunları, son yağışların ardından canlanan tabiatı görmek için doğaya akın etti. Canlanan dere yatakları, şelaleler ve su gözeleri hem doğaseverlerin hem de ailelerin ilgisini çekti. Coşan su kaynaklarını yerinde görmek isteyen vatandaşlar, araçlarıyla farklı noktalara giderek etkileyici manzaraları görüntüledi. Bölgeden yansıyan fotoğraf ve videolar sosyal medyada yoğun ilgi gördü.
Beyşehirli doğa tutkunları Mesut İnal, Hasan Hüseyin Kank ve Ahmet Dolar da son yağışların ardından dağlık alanlardaki doğal değişimi gözlemlemek ve doğa yürüyüşü yapmak için Beyşehir’in ünlü Muslu Yaylası’na çıktı. Beyaz örtüyle kaplanan yaylada, yağmur ve eriyen kar sularıyla canlanan su kaynakları çevresinde yürüyüş yapan doğaseverler, etkileyici görüntüler yakaladı.
Kaynak: İHA
Kavuş: Berat; affın, arınmanın ve umudun gecesidir
1
Avrupa’nın en gelişmiş savaş uçağı Konya’ya iniş yaptı
138947 kez okundu
2
Konya’daki o markaya ait peyniri yemeyin! İfşa oldu
135852 kez okundu
3
Konya’da metrelerce kuyruk oluştu
119003 kez okundu
4
Meram Belediyesi’nden Dünya Günü’nde doğaya çifte dokunuş
117320 kez okundu
5
Bakanlık duyurdu! Konya’daki o markalar tağşiş ürün satıyormuş
114940 kez okundu
6
Necmettin Erbakan Üniversitesi’nde Hemşirelik Haftasında çifte bayram
69300 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.