Konya’dan ilk hac kafilesini kutsal topraklara uğurlamak için Sultan Selim Camisi’nde uğurlama programı düzenlendi. 361 hacı adayının bulunduğu kafilenin uğurlama töreninde ilk olarak Kur’an-ı Kerim okundu.
Daha sonra bir konuşma yapan Konya İl Müftü Yardımcısı Mustafa Şimşek, “Rabbim bizleri ömrümüz boyunca yolundan ayırmasın. Bir mübarek sefer olsa da gitsem diye dua ediyorduk. İşte o mübarek sefer hazır. Milyonlarca kardeşimizin arasından şu anda yolcu edecek olduğumuz kardeşlerimize mübarek sefer nasip oldu. Rabbim haclarını mübarek eylesin. Cenab-ı Allah rahat bir hac ihsan eylesin” dedi.
Daha sonra ilk hac kafilesi dualarla kutsal topraklara uğurlandı. (İHA)
Ereğli Belediyesi şehre yeni yollar kazandırıyor
1
Avrupa’nın en gelişmiş savaş uçağı Konya’ya iniş yaptı
129270 kez okundu
2
Konya’daki o markaya ait peyniri yemeyin! İfşa oldu
122232 kez okundu
3
Konya’da metrelerce kuyruk oluştu
110702 kez okundu
4
Meram Belediyesi’nden Dünya Günü’nde doğaya çifte dokunuş
108328 kez okundu
5
Bakanlık duyurdu! Konya’daki o markalar tağşiş ürün satıyormuş
104466 kez okundu
6
Necmettin Erbakan Üniversitesi’nde Hemşirelik Haftasında çifte bayram
68694 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.