
Konya 3. Ana Jet Üs Komutanlığından gelen helikopterle alınarak Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine getirilen öğrenciler Hikmet Yıldız ve Hüsrev Yusuf Güney’in tedavileri tamamlandı.
Yıldız ve Güney, işlemlerinin ardından bu sabah taburcu edildi.
Necmettin Erbakan Üniversitesi son sınıf öğrencileri Hikmet Yıldız ve Hüsrev Yusuf Güney, dün öğle saatlerinde Hasan Dağı’na zirve tırmanışı yapmak için harekete geçmiş, tırmanış sırasında yönlerini kaybederek dağda mahsur kalmıştı.
Koordinatlarına ulaşılan Yıldız ve Güney, Konya 3. Ana Jet Üs Komutanlığından gelen helikopterle kurtarıldıktan sonra Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine getirilmişti.
Kaynak: AA

TÜRSAB Konya BTK’ da Taşkent turizmi konuşuldu
1
Avrupa’nın en gelişmiş savaş uçağı Konya’ya iniş yaptı
142150 kez okundu
2
Konya’daki o markaya ait peyniri yemeyin! İfşa oldu
139105 kez okundu
3
Konya’da metrelerce kuyruk oluştu
122227 kez okundu
4
Meram Belediyesi’nden Dünya Günü’nde doğaya çifte dokunuş
120454 kez okundu
5
Bakanlık duyurdu! Konya’daki o markalar tağşiş ürün satıyormuş
117815 kez okundu
6
Necmettin Erbakan Üniversitesi’nde Hemşirelik Haftasında çifte bayram
69464 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.