Konya AÇIK 33°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a

Konya’daki bu belediye araç filosunu güçlendirdi

Seydişehir Belediyesi daha kaliteli ve daha iyi hizmet sunabilmek için çalışmalarına devam ediyor. 

Seydişehir Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, alt yapı ve belediye hizmetlerinde kullanılmak üzere kazıcı –yükleyici 4 adet iş makinasının belediye envanterine kazandırıldığını kaydetti.

 

Alınan araçların sadece demirden, çelikten ibaret olmadığını kaydeden Başkan Ustaoğlu, yol yapımından altyapı çalışmalarına, kışın karla mücadeleden yazın çevre düzenlemesine kadar ilçemizin her mahallesinde daha hızlı, daha etkin hizmet sunmamızı sağlayacak. Belediyecilik, sadece görmekle değil; zamanında ve yerinde müdahaleyle olur. Bu iş makineleri sayesinde; arızalara daha çabuk ulaşacak, çalışmaları daha kısa sürede tamamlayacak, hemşerilerimizin günlük hayatını aksatmadan hizmetlerimizi sürdüreceğiz” dedi.

 

Yürütülen çalışmaları uzun yıllardır kiralık araçlarla sürdürüldüğünü belirten Başkan Ustaoğlu;”  artık bu çalışmaları kendi özkaynaklarımızla aldığımız iş makinalarımızla gerçekleştireceğiz. Böylelikle hem Belediyemizin araç envanterini geliştirmiş olduk; hem de Belediyemizi ciddi bir maddi yükten kurtardık. Bu yatırımlar, Seydişehir halkının parasının, yine Seydişehir’e hizmet olarak dönmesidir. Emanete sahip çıkıyor, kaynaklarımızı en verimli şekilde kullanıyoruz. Yeni iş makinelerimizin ilçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

 

Kaynak: HABER MERKEZİ

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Altunyaldız: Filistin mutlaka özgürlüğüne kavuşacaktır

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.