Konya AÇIK 33°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a

Konya’da zabıta ekipleri göz açtırmıyor

Ereğli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçe genelinde faaliyet gösteren marketlerde ve fırınlarda; fiyat, etiket, ürün güvenilirliği ve gramaj kontrolüne ilişkin kapsamlı denetimler gerçekleştirildi.

Denetimler kapsamında; ürünlerin son kullanma tarihleri, raf ve kasa fiyat uyumu, etiketlerin mevzuata uygunluğu, ekmeklerin gramajları ile genel hijyen koşulları denetlendi. Kurallara uymayan işletmeler hakkında gerekli işlemler başlatıldı.

 

Kamu düzeninin korunması ve tüketici haklarının gözetilmesi yönündeki çalışmalarının kararlılıkla sürdürüleceğini ifade eden Belediye Başkanı Umut Akpınar: “Halkımızın sağlıklı, güvenilir ve doğru fiyatlandırılmış ürünlere erişimini sağlamak amacıyla zabıta ekiplerimiz planlı bir şekilde denetimlerini gerçekleştiriyor. Bu konuda çok hassasız ve denetimlere çok önem veriyoruz. Esnaflarımızın da bu konuda hassasiyet gösterdiklerini görmekten ziyadesiyle mutluyum. Tüm esnaflarımıza bereketli kazançlar, hemşehrilerimize iyi alışverişler diliyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak: HABER MERKEZİ

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Alg Tabanlı Biyokompozit Projesine TÜBİTAK’tan destek

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.