Konya’da yaklaşan Kurban Bayramı öncesi Ticaret İl Müdürlüğü ekipleri, kent genelindeki denetimlerini sıklaştırdı. Bu çerçevede ekipler bir zincir markette temel gıda ve temel ihtiyaç ürünlerine yönelik etiket denetimi gerçekleştirdi. Ürünlerin etiket ve kasa fiyatı kontrolleri ile son kullanma tarihleri tek tek incelendi.
Denetimler hakkında bilgi veren Konya Ticaret İl Müdürü Mustafa Çağlayan, “Her gün sahada ekiplerimizle denetimlerimize devam ediyoruz. Önümüzde Kurban Bayramı yaklaşmakta olup tüketicilerimiz adına sahada denetimlerimizi daha da sıklaştırmış durumdayız. Bu noktada market denetimleri, piyasa gözetim denetimleri, etiket denetimlerimiz, haksız fiyat denetimlerimiz devam etmektedir. Vatandaşlarımız HFA, CİMER sistemi üzerinden, Ticaret İl Müdürlüğümüzü veya Bakanlığımızın ALO 175 tüketici hattımızı arayarak müracaat ederlerse biz anında müdahale ediyoruz, ekiplerimizi gönderiyoruz. Bu noktada duyarlı olmaya davet ediyorum. Biz elimizden geldiğince vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Her türlü tüketiciyi ilgilendiren konularda elimizden geldiğince vatandaşımızın yanındayız” dedi.
Kaynak: İHA
Gedavet Ses Topluluğundan sezon finaline özel yemek
1
Avrupa’nın en gelişmiş savaş uçağı Konya’ya iniş yaptı
132083 kez okundu
2
Konya’daki o markaya ait peyniri yemeyin! İfşa oldu
127469 kez okundu
3
Konya’da metrelerce kuyruk oluştu
112251 kez okundu
4
Meram Belediyesi’nden Dünya Günü’nde doğaya çifte dokunuş
110875 kez okundu
5
Bakanlık duyurdu! Konya’daki o markalar tağşiş ürün satıyormuş
107800 kez okundu
6
Necmettin Erbakan Üniversitesi’nde Hemşirelik Haftasında çifte bayram
68902 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.