Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli çerçevesinde, Erdem-Değer-Eylem temelli yaklaşımla, tüm eğitim kademelerinde (anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise) akran zorbalığını tespit edilebilir, önlenebilir ve tekrarlanamaz hâle getirmek amacıyla “Arkadaşım – Okullarda Güven ve Dostluk Kültürünü Güçlendirme Projesi” ilgili esaslar doğrultusunda uygulanmaya başlanmıştır.
Proje gereği; Altınekin, Ereğli, Hüyük, Çeltik, Tuzlukçu, Güneysınır ilçelerinde toplantılar gerçekleştirilerek komisyonlar oluşturulmuş, diğer ilçelerde de uygulanma hazırlıkları devam etmektedir.
Kaynak: HABER MERKEZİ
Konya’da “Güçlü kadın güçlü aile” sloganı yankı buldu
1
Avrupa’nın en gelişmiş savaş uçağı Konya’ya iniş yaptı
131260 kez okundu
2
Konya’daki o markaya ait peyniri yemeyin! İfşa oldu
126077 kez okundu
3
Konya’da metrelerce kuyruk oluştu
111480 kez okundu
4
Meram Belediyesi’nden Dünya Günü’nde doğaya çifte dokunuş
110121 kez okundu
5
Bakanlık duyurdu! Konya’daki o markalar tağşiş ürün satıyormuş
106626 kez okundu
6
Necmettin Erbakan Üniversitesi’nde Hemşirelik Haftasında çifte bayram
68843 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.