Edinilen bilgiye göre, Konya Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Akşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerinin müşterek yaptığı istihbarat çalışmalar doğrultusunda Konya plakalı bir araçla Akşehir’e yüklü miktarda uyuşturucu getirileceği tespit edildi.
Ekipler Afyonkarahisar istikametinden Akşehir istikametine giden aracı bir süre takip ettikten sonra D-300 Karayolu üzerindeki uygulama noktasında durdurdu.
Araçta bulunan O.G. (25) M.G. (20) ve S.G. (21) gözaltına alındı.
Akşehir Cumhuriyet Başsavcılığından alınan arama kararı ile araçta ve şüphelilerin üzerinde arama yapıldı. Yapılan aramada S.G.’nin üzerinden 1 adet ruhsatsız tabanca, tabanca şarjörü ve 23 adet mermi ve araçta yapılan aramada ise toplam 12 bin 376 adet Regapen 300 mg uyuşturucu hap ele geçirildi.
Her üç şüpheli hakkında da uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti suçu ile kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek veya bulundurmak ya da uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanmak suçundan işlem yapıldı.
Şüphelilerden S.G. hakkında ayrıca 6136 S.K.M.’den işlem yapıldı. Polisteki işlemlerinin ardından 3 şüpheli adliyeye sevk edildi.

KONET müşteri ve çalışanları iftarda buluştu
1
MSB: Son bir haftada, Irak’ın kuzeyindeki barınma alanlarından kaçan 3 PKK’lı terörist teslim oldu
98875 kez okundu
2
Ankara’da eski eşinin arkadaşını öldüren zanlı yakalandı
82053 kez okundu
3
Kontrolden çıkan otomobil bariyerlere saplandı: 2 ağır yaralı
75346 kez okundu
4
Adana’da kaybolan 7 yaşındaki çocuğu arama çalışmaları sürüyor
73607 kez okundu
5
Şehit Önder Özen’in ailesine verdiği evi yenileme sözünü devlet gerçekleştirecek
69578 kez okundu
6
Alkollü ve ehliyetsiz sürücüden gazeteciye “Öldürürüm” tehdidi
61606 kez okundu
1
Avrupa’nın en gelişmiş savaş uçağı Konya’ya iniş yaptı
144760 kez okundu
2
Konya’daki o markaya ait peyniri yemeyin! İfşa oldu
141777 kez okundu
3
Konya’da metrelerce kuyruk oluştu
124843 kez okundu
4
Meram Belediyesi’nden Dünya Günü’nde doğaya çifte dokunuş
123004 kez okundu
5
TFF, kupa finalinin yerinin yeniden değerlendirileceğini açıkladı
121679 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.