Konya AÇIK 23°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a
TORKU BİSKÜVİ

Konya Valisi Toprak’tan çat kapı denetimler

Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak, gece geç saatlerde habersizce Konya Numune Hastanesini ziyaret ederek, denetimlerde bulundu

ACİL VE YATAKLI SERVİSLERİ GEZDİ
KONYA Valisi Cüneyit Orhan Toprak, devlet protokol imtiyazını kullanmadan gece geç saatlerde habersizce Konya Numune Hastanesini ziyaret ederek denetimlerde bulundu. Vali Toprak, mahiyetinde koruma polisleri olmadan spor kıyafetiyle hastaneye gelerek, acil ve yataklı servisleri gezdi. Vali Toprak, hasta ve hasta yakınlarıyla yaptığı görüşmelerde kendilerine verilen hizmetten memnun kalıp kalmadıklarını, herhangi bir şikayet ve önerilerinin olup olmadığını sordu.


HASTALAR HİZMETTEN MEMNUN

ALINAN hizmetten genel olarak memnun kalındığını öğrenen Toprak, ziyaretleri sebebiyle kendisine teşekkür eden hasta ve hasta yakınlarına geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Vali Toprak, yaptığı açıklamada ani gerçekleştirdiği denetim esnasında hastane personelinin görevi başında olduğunu, hastane temizlik ve hijyenine dikkat edildiğini, hasta ve hasta yakınlarının genel manada memnuniyetlerini belirttiklerini ve bu tarz habersiz denetimlerinin zaman zaman farklı kurumlarda da devam edeceği bilgisini aktardı.

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Konya’da kaybolan çocuk bulundu

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.