Konya HAFİF YAĞMUR 16°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a
TORKU BİSKÜVİ

Konya Vakıflar Bölge Müdürlüğü, çocukları bayramlıkla sevindirdi

Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğümüz himayelerinde Konya Vakıflar Bölge Müdürlüğümüzce her bayramda olduğu gibi Kurban Bayramında da öksüz/yetim ve ihtiyaç sahibi çocuklara bayramlıkların teslimi ile yüzleri güldürüyor. Konya Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Kurban Bayramı öncesinde Konya, Karaman ve Aksaray’da bulunan öksüz/yetim ve ihtiyaç sahibi 906 çocuğa bayramlıklarını teslim etti.

Konya Vakıflar Bölge Müdürü Yılmaz Kılınç yaptığı açıklamada; “Ramazan Ayında olduğu gibi Kurban Bayramında da çocuklarımızı sevindirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bölge Müdürlüğümüz tarafından Konya Aksaray ve Karaman illeri için 906 adet çocuk belirlendi ve her birine bayramlık verildi. Konya Vakıflar Bölge Müdürlüğü olarak Genel Müdürlüğümüzün desteğiyle ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında bu mübarek günlerde daha fazla bulunmak için gayret ediyoruz. Kurban Bayramında da çocukları sevindirebilmek onların sevincine ortak olabilmek için elimizden geleni yapıyoruz. Çok şükür ki kurumumuz Vakıflar Genel Müdürlüğü, ihtiyaç duyulan birçok alanda, ecdadın kurduğu vakıfların hayır şartlarını yerine getirerek birlik ve beraberlik duygusuyla toplumumuzun yanında olmaya çalışmaktadır. Geçmişle gelecek arasında bir köprü olan Vakıflar Genel Müdürlüğü iyilik ve merhamet yarışında tüm insanlığın en güçlü destekçisi olmaya devam edecektir” dedi.

Kaynak: HABER MERKEZİ

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Konya’ya “domuz eti” üzerinden itibar suikastı!

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.