Konya
°C
Yeni Meram
09.12.2021 16:30

Konya'nın bu ilçelerinde yaşayanlar dikkat! Kuvvetli rüzgar ve fırtına geliyor!

Konya'nın batı ilçeleri için kuvvetli rüzgar ve fırtına uyarısı yapıldı! Gece saatlerinde başlaması beklenen rüzgar ve fırtınanın cumartesi günü sabah saatlerinde etkisini azaltması, akşam saatlerinde ise yeniden kuvvetlenmesi bekleniyor. Pazar günü akşam saatlerine kadar devam edecek fırtına ile ilgili olarak vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.

A+
A-
09.12.2021 16:30
09.12.2021 16:48
0
3628
ABONE OL

Konya'nın batı ilçelerinde pazar günü akşam saatlerine kadar kuvvetli rüzgar ve fırtına bekleniyor.

Yapılan son değerlendirmelere göre, Konya'nın batı kesimlerinde (Çeltik, Yunak, Tuzlukçu, Ilgın, Akşehir, Doğanhisar, Hüyük, Derbent, Beyşehir, Derebucak, Seydişehir, Ahırlı, Yalıhüyük, Bozkır) güney yönlerden fırtına (50-70 km/sa), yüksek kesimlerde hamleli kuvvetli fırtına (70-90 km/sa), yer yer tam fırtına (90-100 km/sa) şeklinde eseceği tahmin ediliyor. 

Fırtınanın 11 Aralık Cumarteis günü sabah saaatlerinde etkisini azaltması, akşam saatlerinden sonra tekrar kuvvetlenerek 12 Aralık Pzar günü akşam saatlerine kadar etkili olması bekleniyor.

Çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi, toz savrulması, ulaşımda aksamalar soba ve baca gazı zehirlenmeleri gii olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.

HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.