AK Parti İlçe Başkanlığı toplantı salonundaki programda, AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem ve İlçe Başkanı Saffet Duran teşkilat mensuplarının bayramını kutladı.
Erdem burada yaptığı konuşmada, Türkiye’nin 2002’den beri İslam coğrafyasında söz sahibi olduğunu hatırlatarak, “Eskiden hatırlayın Türkiye’nin 2 tane dış politikası vardı. Her sene mart ayında sözde Ermeni tasarısı, bir de Kıbrıs meselesi konuşulurdu. Başka bir dış politika yoktu. Şimdi nerdeyse her hafta, farklı bir ülkenin lideri cumhurbaşkanımızı arayarak gerekli şeyleri dile getiriyor.” ifadelerini kullandı.
Duran da, partililerin bayramını kutlayarak, teşkilat olarak birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti.
Programa, Erdem ve Duran’ın yanı sıra Hadim Belediye Başkanı Ahmet Hadimioğlu, AK Parti İl Başkan yardımcıları Lokman Özturhan ve Abdurrahman Tüzün ile çok sayıda partili de katıldı.
Metina’da 2 PKK’lı terörist etkisiz hale getirildi
1
MSB: Son bir haftada, Irak’ın kuzeyindeki barınma alanlarından kaçan 3 PKK’lı terörist teslim oldu
96120 kez okundu
2
Ankara’da eski eşinin arkadaşını öldüren zanlı yakalandı
79313 kez okundu
3
Kontrolden çıkan otomobil bariyerlere saplandı: 2 ağır yaralı
72621 kez okundu
4
Adana’da kaybolan 7 yaşındaki çocuğu arama çalışmaları sürüyor
70881 kez okundu
5
Şehit Önder Özen’in ailesine verdiği evi yenileme sözünü devlet gerçekleştirecek
66796 kez okundu
6
Alkollü ve ehliyetsiz sürücüden gazeteciye “Öldürürüm” tehdidi
61113 kez okundu