Konya merkezli 5 ilde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 125 kilogram esrar ele geçirildi, 5’i kadın, 25 şüpheli yakalandı.
Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şubesi ekipleri, uyuşturucu madde satışı yaptıkları belirlenen bir grubu takibe aldı.
Teknik ve fiziki takibin ardından Konya, Şanlıurfa, Gaziantep, Bingöl ve Malatya’da belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Narkotik dedektör köpeği Ares’in de katılımıyla adreslerde ve şüphelilere ait araçlarda yapılan aramalarda 125 kilogram esrar ile bir miktar Hint keneviri bulundu.
Ekiplerce gözaltına alınan 5’i kadın 25 şüpheli, Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki sağlık kontrolünün ardından emniyete götürüldü.

Şüphelilerin uyuşturucuyu, araçlardaki gizli bölmeler ile ev eşyaları arasına gizledikleri öğrenildi.

Konya iş dünyasından ortak Konyaspor açıklaması!
1
Avrupa’nın en gelişmiş savaş uçağı Konya’ya iniş yaptı
143632 kez okundu
2
Konya’daki o markaya ait peyniri yemeyin! İfşa oldu
140607 kez okundu
3
Konya’da metrelerce kuyruk oluştu
123719 kez okundu
4
Meram Belediyesi’nden Dünya Günü’nde doğaya çifte dokunuş
121907 kez okundu
5
Bakanlık duyurdu! Konya’daki o markalar tağşiş ürün satıyormuş
119107 kez okundu
6
Necmettin Erbakan Üniversitesi’nde Hemşirelik Haftasında çifte bayram
69531 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.