Konya Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, terör örgütü mensubu askeri personel ve bunlardan sorumlu olduğu tespit edilen “mahrem imamlar”ın verdiği ifadeler doğrultusunda, TSK içerisine yerleştirilmiş ve örgüt üyesi olduğu öne sürülen 30 şüpheliden 4’ü daha yakalandı. Böylece gözaltına alınanların sayısı 22’ye yükseldi.
Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan 10’u tutuklanırken, 12’si yurt dışı yasağı şartıyla salıverildi. Serbest bırakılan şüphelilerden 11’inin etkin pişmanlıktan faydalandığı öğrenildi.
Konya merkezli 20 ilde, FETÖ’nün TSK’deki yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında 14 Ocak’ta, örgüt üyesi olduğu öne sürülen, 24’ü muvazzaf 30 şüpheli hakkında yakalama kararı çıkarılmış, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri zanlılardan 18’ini gözaltına almıştı.

Selçuklu Belediyesinden Elazığ ve Malatya’ya yardım eli
1
Avrupa’nın en gelişmiş savaş uçağı Konya’ya iniş yaptı
143654 kez okundu
2
Konya’daki o markaya ait peyniri yemeyin! İfşa oldu
140646 kez okundu
3
Konya’da metrelerce kuyruk oluştu
123744 kez okundu
4
Meram Belediyesi’nden Dünya Günü’nde doğaya çifte dokunuş
121931 kez okundu
5
Bakanlık duyurdu! Konya’daki o markalar tağşiş ürün satıyormuş
119127 kez okundu
6
Necmettin Erbakan Üniversitesi’nde Hemşirelik Haftasında çifte bayram
69533 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.