Karapınar Belediyesi, Yunus Emre Mahallesi’nde, Ergin’in evine yaklaşık 200 metre uzaklıkta 2 bin 500 metrekarelik alanda yapımı süren parka ağaç dikim etkinliği düzenlendi.
Karapınar Belediye Başkanı İbrahim Önal, AA muhabirine, Çankırı’da trafik kazasında hayatını yitiren Ergin’e rahmet diledi.
Ergin’in vefatının ardından sosyal medyada bir videosunu izlediklerini ve adının yaşatılmasını istediğini belirten Önal, “Bizler de kısa bir zaman öncesinde burada evinin hemen yakınında çalışma başlatmıştık. Bugün de 200’e yakın ağaç dikimi yaptık. Hızlı şekilde yürüyüş yolları, kamelyalarıyla düzenleyerek inşallah Aybars Musa Ergin’in ismini bu parkımızda yaşatacağız.” diye konuştu.
Kaynak: AA
Konya’daki üniversiteli taksicinin katili hakim karşısında
1
Avrupa’nın en gelişmiş savaş uçağı Konya’ya iniş yaptı
136350 kez okundu
2
Konya’daki o markaya ait peyniri yemeyin! İfşa oldu
133166 kez okundu
3
Konya’da metrelerce kuyruk oluştu
116430 kez okundu
4
Meram Belediyesi’nden Dünya Günü’nde doğaya çifte dokunuş
114846 kez okundu
5
Bakanlık duyurdu! Konya’daki o markalar tağşiş ürün satıyormuş
112605 kez okundu
6
Necmettin Erbakan Üniversitesi’nde Hemşirelik Haftasında çifte bayram
69177 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.