Yükseköğretim Kurumları Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliği’nin 11. maddesinin 4. fıkrası doğrultusunda, NEÜ, Selçuk Üniversitesi ve Konya Teknik Üniversitesi personelinin görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavları, NEÜ Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından Ahmet Keleşoğlu İlahiyat Fakültesi’nde yapıldı.
24 kategoride 258 adayın ter döktüğü sınava ilişkin açıklamalarda bulunan NEÜ KONSEM Müdürü ve Sınav Koordinatörü Doç. Dr. Mehmet Nuri Salur, sınav için tüm detayların düşünülerek ciddi bir hazırlığın ortaya konduğunu kaydetti.
Üniversite olarak, Konya’daki devlet üniversiteleri adına böyle bir sınavı organize etmenin gururunu yaşadıklarını belirten Doç. Dr. Salur, 258 adayın katıldığı sınavda, bina sınav sorumlusu, salon başkanları, gözetmenler, güvenlik görevlisi ve hizmetlilerden oluşan 25 personelin görev aldığını dile getirerek, sınavda görev alan tüm personele teşekkür etti.
Doç. Dr. Mehmet Nuri Salur, sorunsuz bir şekilde tamamlanan sınavdan da elde edilen tecrübe ile bundan sonraki süreçte, KOP Bölgesi üniversitelerinin ve diğer kamu kurumlarının görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavlarını da gerçekleştirebilecek kabiliyette olduklarının altını çizdi.

Başkan Altay, vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor
1
MSB: Son bir haftada, Irak’ın kuzeyindeki barınma alanlarından kaçan 3 PKK’lı terörist teslim oldu
98845 kez okundu
2
Ankara’da eski eşinin arkadaşını öldüren zanlı yakalandı
82023 kez okundu
3
Kontrolden çıkan otomobil bariyerlere saplandı: 2 ağır yaralı
75313 kez okundu
4
Adana’da kaybolan 7 yaşındaki çocuğu arama çalışmaları sürüyor
73574 kez okundu
5
Şehit Önder Özen’in ailesine verdiği evi yenileme sözünü devlet gerçekleştirecek
69545 kez okundu
6
Alkollü ve ehliyetsiz sürücüden gazeteciye “Öldürürüm” tehdidi
61602 kez okundu
1
Avrupa’nın en gelişmiş savaş uçağı Konya’ya iniş yaptı
144629 kez okundu
2
Konya’daki o markaya ait peyniri yemeyin! İfşa oldu
141653 kez okundu
3
Konya’da metrelerce kuyruk oluştu
124720 kez okundu
4
Meram Belediyesi’nden Dünya Günü’nde doğaya çifte dokunuş
122883 kez okundu
5
TFF, kupa finalinin yerinin yeniden değerlendirileceğini açıkladı
121658 kez okundu