Konya
°C
Yeni Meram
03.10.2023 17:13

Konya'daki düğünde havaya ateş açılması sonucu yaralanan kişi öldü

Maganda kurşunu bir kez daha can aldı. Konya'da bir düğünde havaya ateş açılması sonucu başından vurularak ağır yaralanan Mashar Uğurlu tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti

A+
A-
03.10.2023 17:13
03.10.2023 17:23
1
9096
ABONE OL

İlçe merkezinde yapılan düğün sırasında havaya ateş açılması sonucu kurşunlardan birinin isabet ettiği Mashar Uğurlu, tedavi gördüğü Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Polis ekiplerinin olayla ilgili çalışmaları kapsamında 2 kişi daha gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüphelilerden katil zanlısı Mehmet O, sevk edildiği adliyede çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı. Diğer 3 şüphelinin işlemleri sürüyor.

Konya'nın Kadınhanı ilçesinde 30 Eylül'de yapılan düğünde havaya ateş açılması sonucu başından vurulan Mashar Uğurlu (44), Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılmış, olayla ilgili 2 kişi gözaltına alınmıştı.

HABER YORUMLARI
  1. Hüseyin Soyadımı bile yazamadığım bir durum
    2023-10-04 12:00:03
    Bu ilk olmadı son da olmayacak. Yetkililer (Milletvekilleri, Valiler,Kaymakamlar,Emniyet Müdürleri) neyi bekliyorsunuz. Her düğünde çocukların annesiz babasız kalmasını mı , annelerin babaların evlatsız kalmasını mı, kadınların -erkeklerin dul kalmasını mı? Böyle saçma bir zevk olur mu? Bir insan niye silah taşır, bu kadar tehlikeli bir araç kalabalık yerlere niye getirilir ve niçin ateşlenir? Çok mu zor bunun için torba bir yasanın içine silahlanma ile ilgili caydırıcı bir madde koymak ? Yazık ya içine tüküreyim böyle zevkin