Akşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri yaptığı istihbarı çalışmalar çerçevesinde bir araç ile silah kaçakçılığı yapıldığını tespit etti.
Takibe başlayan asayiş ekipleri aracı D-300 Kara yolu üzeri uygulama noktasında durdurdu. Araçta bulunan K.P. ile F.S. isimli şahısları gözaltına alan ekipler araç ile şüphelileri detaylı arama yapmak üzere emniyet müdürlüğü bahçesine getirdi. Akşehir Cumhuriyet Başsavcılığından alınan arama kararı ile aracı detaylı bir şekilde arayan ekipler 11 adet tabanca, 13 adet tabanca şarjörü ile 33 adet tabanca mermisi ele geçirdi.
Şüpheliler K.P. ile F.S. emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden K.P. mahkemece tutuklanarak Akşehir Cezaevine gönderilirken, F.S. adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Konya Büyükşehir Ve İl Emniyet Müdürlüğü’nden gençler için ortak çalışma
1
Avrupa’nın en gelişmiş savaş uçağı Konya’ya iniş yaptı
129052 kez okundu
2
Konya’daki o markaya ait peyniri yemeyin! İfşa oldu
121995 kez okundu
3
Konya’da metrelerce kuyruk oluştu
110640 kez okundu
4
Meram Belediyesi’nden Dünya Günü’nde doğaya çifte dokunuş
108114 kez okundu
5
Bakanlık duyurdu! Konya’daki o markalar tağşiş ürün satıyormuş
104418 kez okundu
6
Necmettin Erbakan Üniversitesi’nde Hemşirelik Haftasında çifte bayram
68682 kez okundu