Kaza, saat 19.50 sıralarında merkez Meram ilçesi Yaylapınar Süleymaniye Mahallesi Özbayram Sokakta meydana geldi. Sürücüsü ve plakası belirlenemeyen otomobil, yolun karşısına geçmek isteyen 20 yaşlarında üzerinden kimlik çıkmayan bir kadına çarptı.
Kadın metrelerce savrulurken, otomobil sürücüsü olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine kaza yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık görevlisinin yaptığı kontrolde genç kızın hayatını kaybettiği belirledi.
Polis, ölen kişinin kimliğini belirlemek ve kaçan sürücüyü yakalamak için çalışma başlattı.
KİMLİĞİ BELLİ OLDU
Konya’da yolun karşısına geçmek isterken otomobilin çarpması sonucu yaşamını yitiren kişinin Cennet Aşık (17) olduğu belirlendi. Aşık’ın cansız bedeni otopsi için Konya Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. Polis, kaçan sürücünün kimliğini belirlemek için çalışmasını sürdürüyor.

Konya’da İsrail’in Filistin ve Lübnan’a yönelik saldırıları protesto edildi
1
Avrupa’nın en gelişmiş savaş uçağı Konya’ya iniş yaptı
144040 kez okundu
2
Konya’daki o markaya ait peyniri yemeyin! İfşa oldu
141047 kez okundu
3
Konya’da metrelerce kuyruk oluştu
124129 kez okundu
4
Meram Belediyesi’nden Dünya Günü’nde doğaya çifte dokunuş
122304 kez okundu
5
Bakanlık duyurdu! Konya’daki o markalar tağşiş ürün satıyormuş
119473 kez okundu
6
Necmettin Erbakan Üniversitesi’nde Hemşirelik Haftasında çifte bayram
69553 kez okundu