Konya’da dün sağanak, yerini gece saatlerinde kara bıraktı. Şehirde yaşayanlar, sabah saatlerinde beyaz örtüyle karşılaştı. Gün içinde eriyen kar, akşam saatlerinde yeniden etkisini artırdı.
Kentin tarihi ve turistik yerleri beyaza büründü, sokaklarda park halindeki araçların üzeri karla kaplandı.
Hava sıcaklığının termometrelerde 2 dereceyi gösterdiği kentte güzel görüntüler ortaya çıktı.
Öte yandan, kent merkezinden görülebilen dağların zirveleri ve yüksek kesimlerdeki kar, doyumsuz manzaralar oluşturdu.
– Leylekler Vadisi beyaza büründü
Beyşehir ilçesinde de etkili olan karın ardından leyleklerin yuvaları da beyaz örtüye büründü.
İlçedeki Leylekler Vadisi ve Leylekler Tepesi’nde, yağan kar sonrasında güzel görüntüler oluştu.
Yeşildağ ve Adaköy mahallelerindeki leyleklerin ardıç ağaçlarının üzerindeki yuvaları kar örtüsü altında kaldı.
Beyşehir Gölü’nde kar güzelliği ise havadan görüntülendi. Tarihi köprü ve göl kıyılarının beyaza bürünen görüntüsü izleyenleri mest etti.
Karatay Belediyesinden bir dijital sergi daha
1
Avrupa’nın en gelişmiş savaş uçağı Konya’ya iniş yaptı
137370 kez okundu
2
Konya’daki o markaya ait peyniri yemeyin! İfşa oldu
134216 kez okundu
3
Konya’da metrelerce kuyruk oluştu
117448 kez okundu
4
Meram Belediyesi’nden Dünya Günü’nde doğaya çifte dokunuş
115812 kez okundu
5
Bakanlık duyurdu! Konya’daki o markalar tağşiş ürün satıyormuş
113490 kez okundu
6
Necmettin Erbakan Üniversitesi’nde Hemşirelik Haftasında çifte bayram
69228 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.