Kent merkezini etkisi altına alan kar yağışı sonrası ana arter ve caddeler dışında her yer beyaz örtüyle kaplandı.
Vatandaşlar kent merkezinde yolda yürümekte güçlük çekerken, şehirde çok sayıda maddi hasarlı trafik kazası meydana geldi.
Hava sıcaklığının sıfırın altında 5 derece ölçüldüğü şehirde, Konya Büyükşehir Belediyesi, refüjlerde ve yollarda tuzlama çalışması başlattı.

Karayolları 3. Bölge Müdürlüğü ekipleri de Konya’nın bağlantısı olduğu Antalya, Adana, Aksaray ve Afyonkarahisar kara yollarının trafiğe kapanmasını engellemek için çalışmalar yürütüyor.
Mahalle aralarında ise kar yağışının tadını çocuklar çıkardı. Uzun zamandır kar bekleyen çocuklar, kar topu oynayarak eğlendi.
Konya’da salgında “reklam panolu tanıtım desteği” esnafı memnun etti
1
Avrupa’nın en gelişmiş savaş uçağı Konya’ya iniş yaptı
133921 kez okundu
2
Konya’daki o markaya ait peyniri yemeyin! İfşa oldu
129425 kez okundu
3
Konya’da metrelerce kuyruk oluştu
114053 kez okundu
4
Meram Belediyesi’nden Dünya Günü’nde doğaya çifte dokunuş
112559 kez okundu
5
Bakanlık duyurdu! Konya’daki o markalar tağşiş ürün satıyormuş
109430 kez okundu
6
Necmettin Erbakan Üniversitesi’nde Hemşirelik Haftasında çifte bayram
69035 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.