Türkiye’nin önemli ayakkabı üretim merkezlerinden olan Konya’da, sektörün ara eleman ihtiyacını karşılayan Karatay Aykent Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde okul ve öğrencilere katkıda bulunmak için ayakkabı, çanta ve temizlik ürünlerinin satışa çıktığı kermes açıldı. Kaliteli ayakkabı ve çantaların uygun fiyata satışa çıktığı kermes 9 Haziran Pazar gününe kadar açık kalacak.
Konya Ayakkabı Sanayicileri Derneği, Ayakkabıcılar Odası, Karatay Aykent Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği ve ayakkabı üretimi yapan esnaf el ele vererek okul ve öğrencilere destek amaçlı düzenlenen kermes açıldı.

Açılışa, Karatay Kaymakamı Cengiz Ayhan, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Yılmaz, Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Sağdıç ve KONESOB’a bağlı Oda Başkanları katıldı.
Kermese katkıda bulunan tüm Aykent sanayici esnafına teşekkür eden Konya Ayakkabıcılar Odası Başkanı Muhammed Acar ve Karatay Aykent Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü İlker Özer, 9 Haziran’a kadar açık kalacak kermese tüm Konyalıları davet etti.

Selçuklu sultanlarının sikkeleri ‘Darü’l-Mülk’ sergisinde
1
Avrupa’nın en gelişmiş savaş uçağı Konya’ya iniş yaptı
143995 kez okundu
2
Konya’daki o markaya ait peyniri yemeyin! İfşa oldu
140999 kez okundu
3
Konya’da metrelerce kuyruk oluştu
124078 kez okundu
4
Meram Belediyesi’nden Dünya Günü’nde doğaya çifte dokunuş
122260 kez okundu
5
Bakanlık duyurdu! Konya’daki o markalar tağşiş ürün satıyormuş
119433 kez okundu
6
Necmettin Erbakan Üniversitesi’nde Hemşirelik Haftasında çifte bayram
69550 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.