Konya Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Akşehir Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerinin geçtiğimiz hafta ortaklaşa düzenlediği uyuşturucu operasyonunun sonrası araştırmalarını genişleten polis ekipleri Akşehir Cumhuriyet Başsavcılığının kararı ile şafak vakti ikinci dalga operasyonu başlattı.
Yapılan operasyonda gözaltına alınan, N.K, İ.S, E.K, U.K, ve M.G’nin haklarında yapılan işlemler sonrasında serbest bırakılırken, uyuşturucu sattığı tespit edilen zanlılardan E. G, İ.G ve G.B. gözaltına alındı.
Yapılan işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilen E.G, İ.G ve G.B, çıkarıldıkları mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Yunak’ta sokaklardaki buzlanma hayatı olumsuz etkiliyor
1
MSB: Son bir haftada, Irak’ın kuzeyindeki barınma alanlarından kaçan 3 PKK’lı terörist teslim oldu
95324 kez okundu
2
Ankara’da eski eşinin arkadaşını öldüren zanlı yakalandı
78518 kez okundu
3
Kontrolden çıkan otomobil bariyerlere saplandı: 2 ağır yaralı
71792 kez okundu
4
Adana’da kaybolan 7 yaşındaki çocuğu arama çalışmaları sürüyor
70045 kez okundu
5
Şehit Önder Özen’in ailesine verdiği evi yenileme sözünü devlet gerçekleştirecek
66008 kez okundu
6
Alkollü ve ehliyetsiz sürücüden gazeteciye “Öldürürüm” tehdidi
60805 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.