Konya AÇIK 28°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a
TORKU BİSKÜVİ

Konya’da hırsızlık şüphelisi çaldığı motosiklete yakıt almak isteyince yakalandı

Konya’da çaldığı motosikletle akaryakıt istasyonuna giderek yakıt almak isteyen hırsızlık şüphelisi, plaka tanıma sistemi sayesinde yakalanarak tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Beyşehir ilçesinde motosiklete benzin almak için bir akaryakıt istasyonuna giren M.Y., benzin doldurduğu sırada plaka sisteminde motosikletin çalıntı olduğu anlaşıldı.

Harekete geçen Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, benzin aldıktan sonra istasyondan ayrılan motosikletliyi takibe aldı.

Hacıarmağan Mahallesinde seyir halinde olduğunu belirlediği şüpheliyi bir sokakta durduran polis ekipleri, şüpheliyi gözaltına aldı.

Yapılan inceleme sonucunda motosikletin Seydişehir ilçesinden çalındığını ve Ali Tahir Ç. isimli şahsa ait olduğunu belirledi.

Hırsızlıktan çok sayıda kaydı olduğu öğrenilen şüpheli M.Y., Seydişehir İlçe Emniyet Müdürlüğüne teslim edildi.

Polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen hırsızlık şüphelisi, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Motosiklet ise, sahibine teslim edildi.

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

İmaş Makina, Borsa İstanbul’da işlem görmeye başladı

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.