Konya’nın Çeltik Belediye Başkanı Mehmet Ekizoğlu, Zeytin Dalı Harekatı’na destek için bir maaşını Mehmetçik Vakfı’na bağışladı.
Başkan Ekizoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Mehmetçikler’e olan vefayı ifade etmek üzere Çeltik Belediyesi olarak bir kampanya başlattıklarını bildirdi.
Afrin bölgesinde devam eden harekata katılarak, ya da yurt içinde yürütülen operasyonlar çerçevesinde büyük bir mücadeleye girişen askerlere destek için Mehmetçik Vakfı’na bağış yapmak üzere ilçede kampanya başlattıklarını kaydetti.
Başkan Ekizoğlu açıklamasının devamında, “Bu çerçevede, belediye başkanı olarak bir aylık maaşımı vakfa bağışlarken, aynı şekilde Belediyemiz personeli ve vatandaşlarımızın da yoğun katılımı ve desteğiyle kampanyamız devam etmektedir. Kampanya kapsamında bağış yapmak isteyenler belediye hizmet binasına gelmesi yeterli olacak.” ifadelerini kullandı.

Başkan Toru bayan gazetecilerle buluştu
1
Avrupa’nın en gelişmiş savaş uçağı Konya’ya iniş yaptı
144768 kez okundu
2
Konya’daki o markaya ait peyniri yemeyin! İfşa oldu
141783 kez okundu
3
Konya’da metrelerce kuyruk oluştu
124850 kez okundu
4
Meram Belediyesi’nden Dünya Günü’nde doğaya çifte dokunuş
123011 kez okundu
5
Bakanlık duyurdu! Konya’daki o markalar tağşiş ürün satıyormuş
120135 kez okundu
6
Necmettin Erbakan Üniversitesi’nde Hemşirelik Haftasında çifte bayram
69585 kez okundu
1
Avrupa’nın en gelişmiş savaş uçağı Konya’ya iniş yaptı
144768 kez okundu
2
Konya’daki o markaya ait peyniri yemeyin! İfşa oldu
141783 kez okundu
3
Konya’da metrelerce kuyruk oluştu
124850 kez okundu
4
Meram Belediyesi’nden Dünya Günü’nde doğaya çifte dokunuş
123011 kez okundu
5
TFF, kupa finalinin yerinin yeniden değerlendirileceğini açıkladı
121680 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.