TOKİ, Konya’da 12 arsayı 28 Aralık 2023 tarihinde açık artırma yöntemiyle satacak. Arsalara, yüzde 25 peşinat, 48 ay vadeyle sahip olunabilecek.
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Konya’nın Karapınar ve Meram ilçelerindeki 12 arsayı açık artırmayla satışa sundu.
Açık artırma, 28 Aralık 2023 tarihinde olacak
Açık artırma, 28 Aralık 2023 Perşembe günü saat 10.30’da yapılacak.
Müzayede TOKİ’nin Ankara Çankaya Bilkent’teki Merkez Binası ile TOKİ’nin İstanbul Hizmet Binasında gerçekleştirilecek. Ayrıca internetten de “emlakmuzayede.com.tr” adresinden teklif verilebilecek.
KDV’den muaf yüzde 35 peşinat 48 ay vade
Alıcılar, arsalara yüzde 25 peşinat 48 ay vade ile sahip olabilecek. Ayrıca arsalar KDV’den muaf şekilde satılacak.
Satışa ilişkin detaylı bilgiye “www.toki.gov.tr” ile “emlakmuzayede.com.tr” internet adresinden ve 0 212 608 15 00 numaralı telefondan ulaşılabilecek.
M. HABİB MUTLU
Konya’da Yerli Malı Haftasında okula TOGG getirdiler
1
Avrupa’nın en gelişmiş savaş uçağı Konya’ya iniş yaptı
129497 kez okundu
2
Konya’daki o markaya ait peyniri yemeyin! İfşa oldu
122471 kez okundu
3
Konya’da metrelerce kuyruk oluştu
110774 kez okundu
4
Meram Belediyesi’nden Dünya Günü’nde doğaya çifte dokunuş
108528 kez okundu
5
Bakanlık duyurdu! Konya’daki o markalar tağşiş ürün satıyormuş
104513 kez okundu
6
Necmettin Erbakan Üniversitesi’nde Hemşirelik Haftasında çifte bayram
68709 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.