Sarayönü Stadı’nda dün oynanan dostluk maçı 2-2 beraberlikle sona ererken maç sonrası iki takım taraftarları dostluk görüntüleri verdi. Sarayönü ve Akşehirli taraftarlar, sosyal medyada hesaplarından yaptığı paylaşımlarda ‘dostluk kazandı’ ifadelerini yer verdi.
Sarayönü Belediyespor Teknik Direktörü Niyazi Kart ile Akşehirspor Teknik Direktörü Bekir Mehtap da Konya futboluna uzun yıllardır hizmet eden iki camia arasındaki buzların erimesinden dolayı çok mutlu olduklarını ve futbolun, dostluk, kardeşlik ve barış içerisinde olması gerektiğini söyledi. Ayrıca iki takım maç sonrası birlikte yemekte buluştu.
Kulüpler Birliği Vakfı’ndan “birlik ve beraberlik” mesajı
1
TFF, kupa finalinin yerinin yeniden değerlendirileceğini açıkladı
117463 kez okundu
2
Trabzonspor, teknik direktör Fatih Tekke ile çıkışa geçti
58997 kez okundu
3
TFF, kırmızı kart cezasında değişik yaptı
51467 kez okundu
4
Milli sporcu Derin Toparlak, Paletli Yüzme Avrupa Şampiyonası’nda üçüncü oldu
48789 kez okundu
5
Serbest dalışta dünya ikincisi Ediz Duman’ın hedefi şampiyonluk
41498 kez okundu
6
Korkmaz: Hakkınızı helal edin
36346 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.