Belediye gençlerin hem eğlenip hem de sosyal becerilerini değiştirebilecekleri bu organizasyonlarda çeşitli içerikli faaliyetler sunuyor .Kamplarda doğa yürüyüşlerinden sportif turnuvalara , kitap okumadan eğitim atölyelerine kadar birçok etkinlik yer alıyor.
Konya büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ,yaptığı açıklamada şunları söyledi “Gençlerimiz bizim en kıymetli hazinemiz .Onlara sağlıklı güvenli ve egitici ortamlar sunmak bizim önceliğimizdir .Yaz kamplarında gençlerimizin hem dinlenmesini hem de gelişmesini istiyoruz “
Kamplar , şehir merkezi dışındaki doğal alanlarda gerçekleştirildiği için gençlere şehir hayatından uzaklaşma imkanı sunuyor .
Programa katılımın ücretsiz olduğu ve başvuruların Konya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlıgı üzerinden alındığı bildirildi .
Kaynak: Şerife KAYA
Kulesite’deki Tesla’nın sahibi belli oldu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.