Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Ereğli’ye kazandırılacak yarı olimpik yüzme havuzunun yapım çalışmaları başladı.
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konya merkezde ve ilçelerde spor altyapısını güçlendirmek amacıyla önemli projeleri hayata geçirdiklerini belirterek, Ereğli Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nun da bunlardan birisi olduğunu söyledi.
Konya’da önemli bir değişim ve dönüşümün yaşandığına dikkat çeken Başkan Altay, “Ereğli ilçemiz de bu değişimin hissedildiği en önemli ilçelerimizden. Özellikle çocuklarımızın ve gençlerimizin spor faaliyetleriyle iç içe olmasını arzu ediyoruz. Planlamalarımızı ve yatırımlarımızı da buna göre şekillendiriyoruz. Konya merkezde bulunan tüm imkanların ilçelerimizde de olması için yoğun bir mesai harcıyoruz” dedi.
Yaklaşık 3 bin metrekare inşaat alanına sahip olacak yarı olimpik havuz projesini yaz sonuna kadar tamamlayarak hizmete açmayı hedeflediklerini kaydeden Başkan Altay, 14 milyon liraya mal olacak projenin Ereğli için hayırlı olmasını diledi.
(AH-Y)
Selçuklu Belediyesinin geleneği ‘Halk Günleri’ devam ediyor
1
MSB: Son bir haftada, Irak’ın kuzeyindeki barınma alanlarından kaçan 3 PKK’lı terörist teslim oldu
95286 kez okundu
2
Ankara’da eski eşinin arkadaşını öldüren zanlı yakalandı
78483 kez okundu
3
Kontrolden çıkan otomobil bariyerlere saplandı: 2 ağır yaralı
71748 kez okundu
4
Adana’da kaybolan 7 yaşındaki çocuğu arama çalışmaları sürüyor
69998 kez okundu
5
Şehit Önder Özen’in ailesine verdiği evi yenileme sözünü devlet gerçekleştirecek
65965 kez okundu
6
Alkollü ve ehliyetsiz sürücüden gazeteciye “Öldürürüm” tehdidi
60785 kez okundu