Konya Büyükşehir Belediyesi, yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgını kapsamında yeni normalleşme sürecinde de fedakarca çalışan sağlık çalışanlarına destek olmayı sürdürüyor.
Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, sağlık çalışanlarının korona virüsün Türkiye’de görüldüğü mart ayından bu yana gece gündüz demeden fedakarca çalıştığını, millet olarak onlara çok büyük minnet duygusu beslediklerini ifade etti.
Uzunca bir süre ailelerinden ve çocuklarından ayrı kalarak salgınla kahramanca mücadele eden sağlık çalışanlarına yönelik Büyükşehir Belediyesi olarak bir nebze de olsa destek olmaya çalışmalarının kendilerini mutlu ettiğini vurgulayan Başkan Altay, bu kapsamda salgının görüldüğü ilk günden bu yana şehir genelindeki tüm resmi ve özel sağlık kurumlarında çalışan personeller için sağlanan ücretsiz toplu ulaşım ve otopark hizmetinin süresini 30 Temmuz’a kadar uzattıklarını söyledi.
Başkan Altay, bu süreçte canlarını ortaya koyan tüm sağlık çalışanlarına bir kez daha teşekkür ederek, özlenen güzel günlerin yakında olduğuna inandığını ifade etti.
Resmi Gazete’de yayınlanan sarma tütün yasağı uygulanmaya başladı
1
MSB: Son bir haftada, Irak’ın kuzeyindeki barınma alanlarından kaçan 3 PKK’lı terörist teslim oldu
95247 kez okundu
2
Ankara’da eski eşinin arkadaşını öldüren zanlı yakalandı
78443 kez okundu
3
Kontrolden çıkan otomobil bariyerlere saplandı: 2 ağır yaralı
71707 kez okundu
4
Adana’da kaybolan 7 yaşındaki çocuğu arama çalışmaları sürüyor
69957 kez okundu
5
Şehit Önder Özen’in ailesine verdiği evi yenileme sözünü devlet gerçekleştirecek
65926 kez okundu
6
Alkollü ve ehliyetsiz sürücüden gazeteciye “Öldürürüm” tehdidi
60767 kez okundu