Ümitler Avrupa Judo Şampiyonası Letonya’nın başkenti Riga’da devam ediyor.
37 ülkeden 176 kadın ve 217 erkek judocunun katıldığı şampiyonadan Konya’yı gururlandıran haber geldi. Turnuvada 48 kiloda Konya Büyükşehir Belediyesporlu milli sporcu Şeyma Yıldırım, yarı finale kadar tüm müsabakalarını kazandı. Yarı final müsabakasında Romanyalı rakibine kaybeden milli sporcumuz, Bronz madalya mücadelesinde İtalyan rakibini ipponla mağlup ederek Avrupa 3’üncü oldu.
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Şeyma Yıldırım’ın şehrimizi ve ülkemizi gururlandırdığını belirterek, başarılı sporcuyu ve antrenörünü tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

M. Başakşehir maçı biletleri satışa çıkıyor
1
TFF, kupa finalinin yerinin yeniden değerlendirileceğini açıkladı
121300 kez okundu
2
Trabzonspor, teknik direktör Fatih Tekke ile çıkışa geçti
61228 kez okundu
3
TFF, kırmızı kart cezasında değişik yaptı
54117 kez okundu
4
Milli sporcu Derin Toparlak, Paletli Yüzme Avrupa Şampiyonası’nda üçüncü oldu
51009 kez okundu
5
Serbest dalışta dünya ikincisi Ediz Duman’ın hedefi şampiyonluk
44040 kez okundu
6
Korkmaz: Hakkınızı helal edin
36936 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.