BASKETBOL Erkekler 1. Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Büyükşehir Hastanesi Konyaspor Basket, ikinci hafta maçında konuk edeceği Düzce maçının hazırlıklarını bugün tamamlayacak. Hafta başından bu yana yüksek tempoda çalışan yeşil-beyazlılar, öğleden sonra Başantrenör Cengiz Karadağ yönetiminde Selçuklu Belediye Spor Salonu’nda yapacağı idmanla çalışmalarını tamamlayacak ve maç saatini bekleyecek. Sezona İstanbul deplasmanında aldığı galibiyetle giriş yapan Konyaspor Basketbol, iç sahada oynayacağı ilk maçı da kazanarak 2’de 2 yapmak istiyor. Temsilcimizde moraller yerinde.
KADRO derinliği açısından sıkıntı yaşayan Konyaspor Basketbol’da, sakatlığı bulunan ve tedavisi süren Kaan Sarıaslan’ın maça yetiştirilmesi için sağlık ekibi yoğun bir çaba gösteriyor. 23 yaşındaki basketbolcu bireysel olarak hazırlıklarını sürdürürken, durumu ise maç günü netlik kazanacak. Öte yandan yeşil-beyazlılarda kadroyu güçlendirme konusunda da girişimler devam ediyor. Son olarak kadrosuna pivot Dusan Cantekin’i katan Konyaspor Basket, bir uzun ve bir de oyuncu kurucuyu kadrosuna katmak istiyor.
LİSTEDEKİ isimlerle görüşmeler devam ederken, transferlerin kısa sürede tamamlanması hedefleniyor. Ayrıca ligde 2. hafta perdesi ise bugün oynanacak iki maçla açılacak. Denizli temsilcimiz Merkezefendi Belediyespor sahasında Budo Gemlik ile karşılaşacak. Günün diğer maçında da Anadolu Basket evinde Balıkesir Büyükşehir Belediyespor’u konuk edecek. İki mücadele de saat 19.00’da başlayacak. Akhisar Belediye Basketbol-Mamak Belediyesi maçının ertelendiği ikinci hafta heyecanı yarın oynanacak 5 karşılaşma ile sona erecek. *HAKAN MARKUPÇU
Milliler Kosova sınavında