Kaza, sabah saatlerinde Ardıçlı TOKİ konutlarının 1. etap, 2. etap ve 6. etap arasında kalan rampada yaşandı.
Sabah işe gitmek gitmek üzere aracıyla yola çıkan bir vatandaşı durduran kadın, arkadaşının Ardıçlı TOKİ bölgesinde bir yerede kaza yaptığını ve yerini tarif edemediğini söyleyerek yardım istedi.
Yaralı kadının kaza yaptığı yeri tarif edememesi üzerine polise haber veren vatandaş, etapları dolaşarak kazazadeyi aramaya başladı.
İlerleyen dakikalarda polisin bölgede bir kaza olduğunu bildirmesi üzerine bölgeye, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.
Sola dönüş yaptığı sırada direksiyon hakimiyetini kaybederek boş araziye takla atan araçtan çıkarılan sürücü, tedavisi yapılmak üzere Beyhekim Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Kazayı bölgede şantiye çalışan işçilerin fark ederek polis ekiplerine bildirdiği öğrenildi.
M. HABİB MUTLU
Konya’da görevi başındaki doktora saldırı! Bakan Koca, saldırganın gözaltına alındığını açıkladı
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.