Kilis’in Kazım Karabekir Mahallesi Kelleci Sokak’ta yürütülen fiber internet çalışmaları sırasında korkutan bir patlama meydana geldi. İddiaya göre, asfalt kesme makinesine benzin doldurulduğu sırada henüz bilinmeyen bir nedenle patlama oldu.
Patlamayla birlikte sıçrayan alevler, yol kenarında park halinde bulunan bir aracı sardı. Araç yanarak kullanılamaz hale gelirken, olay sırasında bölgede bulunan işçilerden Y.Ö. yaralandı. Yaralı işçi, ihbar üzerine olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yangın, itfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesiyle kontrol altına alınarak söndürüldü. Patlamanın çıkış nedeni araştırılıyor.
Kaynak: İHA
Bakanlık duyurdu: 15 Ağustos’tan itibaren pazarlarda zorunlu olacak
Marmara Denizi’nde 5 büyüklüğünde deprem
Konya’ya yeni rekreasyon alanı
Aksaray’da, 2 askerin şehit olduğu kazada, ölen sivil sayısı 2’ye çıktı
Büyükşehir’den 80 ton Macar Fiği desteği
‘Terörsüz Türkiye’ komisyonu hukukçular ile akademisyenleri dinledi
Selçuklu Belediyespor’da milli gurur
Seydişehir 1915 Spor’dan birlik ve destek çağrısı
Sumud Filosu’nda Türkiye’den kaç kişi var?
TÜRSAB Konya BTK başkan adayı Durmuş: “Konya’yı güçlendireceğiz”
Konyaspor taraftarına önemli bilet uyarısı
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.