Olay gece saatlerinde Cumayeri ilçesi Hamasçık Köyü’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre AK Parti Cumayeri Gençlik Kolları Başkanı olarak görev yapan Eren Tunçel (23) arkadaşları ile sohbet ederken, tutukluk yapan silahının tutukluluğunu gidermek için çabalarken silahın ateş alması sonrası kalbinin alt kısmından yaralandı. Tunçel arkadaşlarının haber vermesi sonrası olay yerine giden sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Gümüşova Entegre Hastanesine kaldırıldı. Genç şahıs burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Hayatını kaybeden Eren Tunçel için Cumayeri Dokuzdeğirmen Köyü Merkez Camii’nde Cuma namazını takiben cenaze namazı kılındı. Cenazeye Düzce Valisi Selçuk Aslan, AK Parti Düzce Milletvekilleri, siyasi parti temsilcileri, belediye başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Eren Tunçel’in cenazesi kılınan cenaze namazı ve alınan helalliğin ardından Dokuzdeğirmen Köyü mezarlığına defin edildi.
Kaynak: İHA
Trabzon’da kana bulanan gelin alma merasimindeki silah atma anları böyle görüntülendi
1
MSB: Son bir haftada, Irak’ın kuzeyindeki barınma alanlarından kaçan 3 PKK’lı terörist teslim oldu
95606 kez okundu
2
Ankara’da eski eşinin arkadaşını öldüren zanlı yakalandı
78808 kez okundu
3
Kontrolden çıkan otomobil bariyerlere saplandı: 2 ağır yaralı
72121 kez okundu
4
Adana’da kaybolan 7 yaşındaki çocuğu arama çalışmaları sürüyor
70372 kez okundu
5
Şehit Önder Özen’in ailesine verdiği evi yenileme sözünü devlet gerçekleştirecek
66289 kez okundu
6
Alkollü ve ehliyetsiz sürücüden gazeteciye “Öldürürüm” tehdidi
60939 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.